Sportmodellek a Hyundai markatol

Sportmodellek a Hyundai markatol

A Hyundai (Javitasi Utasitasok) az idei del-koreai Busani Nemzetkozi Autoszalonon az RM16, legujabb N koncepciomodell vilagpremierjevel fokozza lenduletet. A Hyundai teljesitmenykozpontu kiallitasai koze tartozik a Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo, utalas a jovobeli N modell jellemzoi.

A Hyundai rendkivul dinamikus N-almarkaja 2015 szeptembereben jelent meg, bizonyitva a vallalat elkotelezettseget a erzekeny, intuitiv dinamikaju jarmuvek gyartasa irant, amelyek „vezetesi elmenyt” kinalnak az ugyfelek szeles korenek.

Az RM projekt 2012-ben kezdodott azzal a kuldetessel, hogy tesztelje a nagy teljesitmenyu technologiakat, es finomitsa azokat a jovobeni nagy teljesitmenyu jarmuvekhez.

v0mitvhz

Az RM projekt fo celja rendkivul dinamikus alaptechnologiak fejlesztese, ugyanakkor a dinamikara valo osszpontositas, hogy a vegeredmeny a funkciot koveto forma legyen. Az RM modellt 2014 ota a Mobile Lab koncepcioja alapjan fejlesztik, es kulcsszerepet jatszik a jovo rendkivul dinamikus Hyundai Motor N modelljeinek kutatasaban es fejleszteseben.

Az RM16 (Racing Midship 2016) koncepcioauto folytatja a nagy teljesitmenyu technologia fejlodeset, kezdve az RM14-gyel, amely modellt eloszor a 2014-es Busani Nemzetkozi Autoszalonon mutattak be.

Valamint a 2015-os Szouli Autoszalonon bemutatott kovetkezo RM15-os modell. Az RM16 a vallalat rendkivul dinamikus technologiainak tovabbfejleszteset jelenti egy konnyu, rendkivul dinamikus ketuleses koncepcioauto formajaban, kozpontilag elhelyezett motorral.

A korabbi RM modellekhez hasonloan az RM16 dizajnjat is a dinamizmusra helyezett hangsuly hatarozza meg: a forma koveti a funkciot az aerodinamikailag optimalizalt stilussal.

Az agressziv elulso resz alacsony, hosszu motorhaztetovel, elegans fenyszorokkal es szeles legbeomlokkel stilizalja a magas dinamikaju technologiakkal megtervezett auto alacsony es szeles kepet.

Az RM16 ugyanolyan sportorientalt sulyeloszlassal buszkelkedhet (43% elol, 57% hatul), mint elodei, kihasznalva a talajtol kevesebb mint 500 mm-re talalhato tomegkozeppontot.

Az elsokent az RM15-ben bevezetett sulycsokkento innovaciok javitjak az uj koncepciojarmu kezelhetoseget es gyorsulasat.

x4a2z00l

A specialisan kialakitott aluminium tervazat konnyu, tartos, szenszal-erositesu muanyag (CFRP) karosszeriapanelek boritjak, amelyek jelentosen csokkentik a jarmu tomeget a hagyomanyosan acelbol keszult jarmuvekhez kepest.

Ez a harom RM modell aerodinamikai szempontbol tovabbfejlesztett, ami viszont hozzajarul a stabilitashoz es a hoaramlashoz.

Смотрите также:

Honda с особыми сюрпризами на Moto Expo 2020

Ford Everest: большой внедорожник на базе Ford Ranger http://stroybud.com/ford-everest-bolshoy-vnedorozhnik-na-baze-ford-ranger/.

Интересности на тему: Новый BMW 2 серии дебютировал с мощностью 374 л.с.

Классные советы в статье "Вы попали в аварию - есть решение" здесь.

Igy a hajtaslanc fejlett dinamikajaban rejlo lehetosegek maximalisan kihasznalhatok. Uj technologiak kerultek bevezetesre, koztuk a megnovelt motorteljesitmeny es a gyors reagalas erdekeben elektromos feltolto, az elektronikus korlatozott csuszasu differencialmu (E-LSD), amely kanyarodaskor optimalis erot oszt el minden kerek kozott; es egy automatikusan vezerelt hatso legterelo, amely optimalizalja az aerodinamikat a kulonfele vezetesi korulmenyekhez.

Ezt az osztonos es intuitiv elmenyt fokozza az elektronikusan vezerelt kipufogorendszer, amely eroteljes hangzast ad, amely harmonizal a gyorsulas erzesevel, mig az allithato, korbefuto sportulesek a vezetesi modhoz es a kanyarsebesseghez igazodva jarulnak hozza a mindenre kiterjedo vezetesi elmenyhez.

Оставьте комментарий к этой записи ↓

Ваше имя *

Ваш email *

Ваш сайт

Ваш отзыв *

* Обязательные для заполнения поля